• Tel: +381 63 591 817
0 Artikala
Korpa je trenutno prazna!
Vaši Proizvodi Ažuriraj cenu

MONTAŽA ZALIVNOG SISTEMA

Proces montaže zalivnog sistema je poprilično složen proces. Nijedna faza nije teška, ali određene korake moramo ispoštovati, da na kraju ne bude neprijatnog iznenađenja.

ZIMSKO PRAŽNJENJE ZALIVNOG SISTEMA

Pošto su prskalice u nivou zemlje, one su osetljive na mraz. Zimi moramo isprazniti zalivni sistem.

OPIS AUTOMATIKE

Šta je automatika, I zašto nam je potrebna?

Automatika se sastoji od centralne jedinice, elektromagnetnih ventila, I raznih senzora.

ODREĐIVANJE RASPOREDA PRSKALICA

Pri određivanju rasporeda moramo da uzmemo više faktora u obzir. Pravilna raspodela je uglavnom da se prskalice montiraju pri obodu površine, I bacaju prema unutra, od prskalice do prskalice.

Besplatno projektovanje zalivnog sistema!

Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da ćemo produžiti akciju usluge besplatnog projektovanja. Ako mislite da osnujete nov travnjak, ramislite i o zalivnom sistemu, da Vam ne bude žao kasnije da kopate svež travnjak, ili ako Vam je dosta suve trave, i neprestanog zalivanja sa manje više uspeha održavanja trave u lepom stanju, kontaktirajte nas, i napravićemo Vam besplatno projekat za zalivni sistem, bez bilo kakvih obaveza. Često dobijamo molbe da kažemo okvirne cene za određene kvadrature, ali koliko je svaka bašta posebna, tako je i svaki projekat poseban i po izgledu i po ceni, to tek možemo posle odrađenog projekta. Na specifikaciji ćemo Vam iskazati koje prskalice za travu su potrebne, koji prateći materijal i oprema je potrebna  za njih,kao i  spojnice, poluspojnice i cevovod. Nećemo Vam naplatiti ništa za ovu uslugu, niti Vas obavezati ni na šta, nema skrivenih troškova. Vaša obaveza je jedino da nam dostavite potrebne informacije, kako bi napravili osnovu dvorišta, i postavili prskalice za travnjak. 

Izbor prskalica za naš travnjak

Često dobijemo pitanja koji tip prskalice je odgovarajući za određenu zelenu površinu. Vrstu ili tip prskalice uvek određuje prvenstveno veličina parcele.