• Tel: +381 63 105 71 14
0 Artikala - 0,00 Din.
Korpa je trenutno prazna!
Vaši Proizvodi Ažuriraj cenu

Vremenski Programator ECO LOGIC 601 Sa 6 Zona Za Unutrašnju Upotrebu

HUNTER ELC Eco-Logic 601i unutrašnji kontroler sa 6 kruga zalivanja

Eco-Logic je jednostavna za programiranje. Posebno dizajnirana za upotrebu u malim baštama sa svim važnim funkcijama. Na njega se mogu povezati jednostavniji senzori za kišu, a takođe ima i start pumpe / glavnog ventila.
Prodajna cena9560,00 Din.
Cena / kg:
Array
Proizvođač Hunter

HUNTER ELC Eco-Logic 401i unutrašnji kontroler sa 4 kruga zalivanja Eco-Logic je jednostavna za programiranje. Posebno dizajnirana za upotrebu u malim baštama sa svim važnim funkcijama. Na njega se mogu povezati jednostavniji senzori za kišu, a takođe ima i start pumpe / glavnog ventila. Specifikacije: Broj upravljačkih krugova: maks. 6 Broj programa: 2 (A, B) Startna vremena: 8 (4 dnevno i po programu) Vreme / ciklus navodnjavanja: 0-240 minuta (podesivo u koracima od 1 minuta) Dani navodnjavanja: dani u nedelji, parni / neparni dani, prema 365-dnevnom kalendaru / maks. Ciklusi od 31 dana Prikaz vremena: 12 ili 24 satni format Sezonsko prilagođavanje između 10% i 150% (u koracima od 10%) Može se povezati senzor za kišu: da Čuvanje programa: da Obustava navodnjavanja: da Ulaz transformatora: 230V ~ 50Hz Izlaz transformatora: 24 V ~ 1.0A Izlaz krugova: 24V ~ 0.56A po ventilu Baterija: 9 V (za zadržavanje trenutnog vremena i programa tokom nestanka struje - nisu uključeni) Upravljačka jedinica HUNTER ELC 401-i-E može se koristiti samo u zatvorenom!

 

Eco-Logic je odličan izbor ako želite da navodnjavate područja sa četiri zone. Budući da sam kontroler mora da se instalira u zatvorenom, prednost mu je što ne moramo da izlazimo u baštu da bismo ga postavili, programirali ili reprogramirali. Pogodno je rešenje ako sistem možemo da kontrolišemo iz svog doma. Unutrašnji kontroler sa 6 kruga HUNTER ELC Eco-Logic 601i izuzetno je pouzdan i dugoročan proizvod sa uravnoteženim performansama. Isto se može reći za gotovo sve proizvode kompanije Hunter. Odlična karakteristika je da, iako računar radi na struju, neće izgubiti unete podatke i programe podešene u slučaju nestanka struje uz pomoć umetnute baterije.

 

Ovom automatizacijom upravljanja lako je upravljati. Pruža transparentan interfejs tako da svi mogu lako razumeti kako postaviti programe i započeti ili jednostavno zaustaviti zalivanje. Tasteri i ekran pružaju pregledan korisnički interfejs pomoću kojeg možemo naučiti brzo programiranje.

 

Link ka proizvođaču

 

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.
Top