• Tel: +381 63 105 71 14
0 Artikala - 0,00 Din.
Korpa je trenutno prazna!
Vaši Proizvodi Ažuriraj cenu

Besplatno projektovanje zalivnog sistema!

Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da ćemo produžiti akciju usluge besplatnog projektovanja i u 2022 godini.

Ako mislite da osnujete nov travnjak, ramislite i o zalivnom sistemu, da Vam ne bude žao kasnije da kopate svež travnjak, ili ako Vam je dosta suve trave, i neprestanog zalivanja sa manje više uspeha održavanja trave u lepom stanju, kontaktirajte nas, i napravićemo Vam besplatno projekat za zalivni sistem, bez bilo kakvih obaveza.

Često dobijamo molbe da kažemo okvirne cene za određene kvadrature, ali koliko je svaka bašta posebna, tako je i svaki projekat poseban i po izgledu i po ceni, to tek možemo posle odrađenog projekta. Na specifikaciji ćemo Vam iskazati koje prskalice za travu su potrebne, koji prateći materijal i oprema je potrebna  za njih,kao i  spojnice, poluspojnice i cevovod. Nećemo Vam naplatiti ništa za ovu uslugu, niti Vas obavezati ni na šta, nema skrivenih troškova. Vaša obaveza je jedino da nam dostavite potrebne informacije, kako bi napravili osnovu dvorišta, i postavili prskalice za travnjak. 

 

Ono što nam je potrebno da nam pošaljete je gruba skica dvorišta sa svim naznačenim merama, opis izvora vode ( da li je gradski vodovod u pitanju, ili bunar sa pumpom, prečnik glavnih vodova do zelenih površina, ako postoje). I još neke osnovne informacije: da li planirate automatski zalivni sistem, ili želite ručno da pokrenete rasprskivače. Ako želite automatiku, da li postoji mogućnost priključka struje, ili bi trebalo da radi na baterije.

Ono što dobijate je projekat vaših zelenih površina sa ucrtanim i obeleženim pop up prskalicama, i cevovodima. Proračun potrošnje zalivnog sistema, i specifikaciju materijala, sa iskazanim materijalom i cenom istih. U suštini dobijate svu dokumentaciju na osnovu kojeg možete napraviti sistem i po principu uradi sam, ako želite.

 

Kontaktirajte nas na info@zalivnisistemi , ili na kontakt stranici, i rado ćemo Vam pomoći, NIJE NAM TEŠKO.

 

945

Besplatnih Projekata

1152

Zadovoljnih kupaca

Top